arrow_drop_up

All inclusive i Karibien

På en kryssning med Celebrity Cruises får du uppleva några av Karibiens vackraste öar på en och samma resa. Luta dig tillbaka och njut av kulinariska rätter, service av toppkvalitet, underhållning i världsklass, lyxiga spabehandlingar och mycket mer ombord. 


Kampanj!

Boka innan den 2 oktober och få upp till 3000 kr i rabatt per person. Dessutom får du dryckespaket inkluderat på alla hyttkategorier.

Extra rabatter på julkryssningar:
Beställ innan 2 oktober och få upp till 5000 kr i rabatt per person på utvalda kryssningar i julen 2019.

7 nätter Celebrity Equinox från Fort Lauderdale med avresa 21 december 2019, från 13 350:- per personKlicka på ikonet för bokningsvillkor

All inclusive i Karibien

Östra eller västra Karibien?

Med avresa från Miami eller Fort Lauderdale har du perfekt utgångsläge för att uppfylla drömmen om Karibien. Välj mellan kryssningsrutter i östra- eller västra Karibien.

Östra Karibien erbjuder exotiska öar som St Maarten, St Thomas och Puerto Rico. Västra Karibien frestar med destinationer som Key West (Florida), Cozumel (Mexico) och Grand Cayman (Caymanöarna). Oavsett vad du väljer får du fantastiska destinationer på imponerande kryssningsfartyg. 

Bokar du en utsideshytt eller högre kategori får du också All Inclusive med dryckespaket inkluderat! 


All inclusive i Karibien
All inclusive i Karibien
All inclusive i Karibien

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Visa: Alla Destinationer Fartyg Kampanjer

Er du sikker på at du vil slette valgte cruise?

Dette innebærer at du må starte på nytt.

Nei, ikke slettJa

På grund av ett tekniskt fel i vårt bokningssystem kan det förekomma fel prisangivelser för singelbokningar. Vid eventuell bokning gäller det pris som anges på den bokningsbekräftelse du mottar på e-post efter genomförd bokning. Vi beklagar detta och arbetar på att åtgärda problemet. Kontakta vår kundservice för korrekta priser på telefon 0200 88 01 55 (måndag-fredag kl. 09.00-17.00)

;