arrow_drop_up

Celebrity Edge

Med sin unika 3D teknologi har Celebrity Cruises designat ett av världens mest avancerade kryssningsfartyg. Celebrity Edge tillhör en helt ny och unik fartygsklass som ger dig en kryssningsupplevelse med banbrytande design och teknologi. Bland annat ska gästerna kunna använda sin smartphone både som nyckelkort, att tända och släcka ljuset i hytten samt beställa allt från utflykter, yoga till frukost på sängen. The magic carpet
Celebrity Edge är designat för att ge gästerna en känsla av att komma närmare både havet och resmålen. En av de största nyheterna blir The Magic Carpet, en stor rörlig glasveranda som förflyttar sig mellan däck 2 och 16. Funktion och innehåll ändras och anpassas beroende på vilket däck verandan befinner sig på. På däck 16 blir The Magic Carpet en läcker specialrestaurang med panoramautsikt över havet. 


Celebrity Edge
Celebrity Edge
Celebrity Edge

Fartyget gör sin premiärkryssning den 16 december 2018 från Fort Lauderdale med stopp i Puerto Rico, Tortola och St. Marteen. Celebrity Edge erbjuder 7-nätters kryssningar i östra och västra Karibien. 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Visa: Alla Destinationer Fartyg Kampanjer

Er du sikker på at du vil slette valgte cruise?

Dette innebærer at du må starte på nytt.

Nei, ikke slettJa

På grund av ett tekniskt fel i vårt bokningssystem kan det förekomma fel prisangivelser för singelbokningar. Vid eventuell bokning gäller det pris som anges på den bokningsbekräftelse du mottar på e-post efter genomförd bokning. Vi beklagar detta och arbetar på att åtgärda problemet. Kontakta vår kundservice för korrekta priser på telefon 0200 88 01 55 (måndag-fredag kl. 09.00-17.00)