arrow_drop_up

Restauranger

DE TRENDIGASTE RESTAURANGERNA OCH STÖRSTA KULINARISKA UPPLEVELSER HITTAR DU TILL HAVS!

På samma sätt som Celebrity Edge vill lyfta din kryssningsupplevelse till helt nya höjder, följer den filosofin också den kulinariska upplevelsen. Vårt restaurangteam leds av en Guide Michelin-kock som har skapat de imponerande menyerna.

CYPRUS

Medelhavsinspirerat kök och atmosfär. På Cyprus  har menyerna fokus på fisk och andra smakfulla rätter och viner från de solrika länderna runt Medelhavet. Öppen för frukost och middag samt på havsdagar även för lunch. Klädkod: Smart Casual.

TUSCAN GRILL

Italienskinspirerad restaurang med härliga smaker från södra Italien. Vi har helt enkelt låtit oss inspireras av den populära specialrestaurangen Tuscan Grill som du finner ombord på flera av våra andra fartyg. Öppen för middag. Klädkod: Smart Casual.

NORMANDIE

Njut av den läckra, moderna franska maten i en exklusiv och modern inramning. Normandie restaurant är en hyllning till vår specialrestaurang Murano som du finner ombord på flera av våra andra fartyg. Öppen för middag. Klädkod: Smart Casual.

COSMOPOLITAN

Vår eleganta, amerikanska huvudrestaurang är också globalt inspirerad. I den läckra inredningen som går i vita och varma guldtoner serveras härliga klassiska rätter som Short Ribs och Braised Beef. Öppen för frukost och middag samt på havsdagar även för lunch. Klädkod: Smart Casual.

BLU

Restaurangen är reserverad för våra gäster som bor i Aqua Class. Här serveras innovativa spännnade rätter och på vinmenyn finns utsökta viner valda för att passa varje enskild rätt.  Välkommen till en trendig restaurang med personlig och fantastisk service. Öppen för frukost och middag. Klädkod: Smart Casual

LUMINAE

Restaurangen är reserverad för våra gäster som bor i Suite Class. Här serveras innovativa spännnade rätter och på vinmenyn finns utsökta viner valda för att passa varje enskild rätt.  Välkommen till en trendig restaurang med personlig och fantastisk service. Öppen för frukost, lunch och middag. Klädkod: Smart Casual.

FINE CUT STEAKHOUSE

Celebrity Cruises version av Steak House. Här kan du njuta av den fantastiska utsikten i den vackra och intima restaurangen som bjuder på  oklanderlig service. Menyn presenterar allt som en köttälskare kan tänkas önska. Öppen för middag. Klädkod: Smart Casual.

LE GRAND BISTRO

Vårt franska bistro-koncept erbjuder måltider du annars hittar i hjärtat av Paris. Här kan du också uppleva, som den enda platsen till havs, Le Petit Chef! Detta är en kulinarisk resa genom en 5-rättersmåltid med världens minsta kock. Öppen för frukost, lunhc och middag. Klädkod. Casual.

RAW ON 5

Varm och inbjudande restaurang och bar vars inredning är inspirerad av strand, hav och snäckor. Här serveras Sashimi, kaviar och varma fiskrätter. Baren har en unik Cocktailmeny där delar av menyn är dedikerad till Vodka och Champagne. Öppen för lunch och middag. Klädkod:  Smart Casual.

MAGIC CARPET

Vår innovativa glasveranda som förflyttar sig utanpå fartyget, mellan däck 2 och 16. På dagtid är den en del av Raw On 5 som erbjuder både läckra havsrätter och cocktails. På kvällen flyttar sig Magic Carpet  högst upp på fartyget. Öppen för lunch och middag. Klädkod: Casual.

ROOFTOP GARDEN GRILL

Som namnet antyder ligger denna grillrestaurang på översta däck med design av en frodig, avkopplande park – dessutom med vidsträckt havsutsikt! Rooftop Garden Grill har en meny inspirerad av en härlig grill- och trädgårdsfest. Öppen för lunch och middag. Klädkod: Casual.

EDEN RESTAURANT

Vår egen Edens trädgård har ett livligt öppet kök med experimentella och innovativa rätter som serveras av  performance artister. Eden bjuder på unik arkitektur i frodig grönska med växter och träd i kombination med den mäktiga havsutsikten från stora panoramafönster. Öppen för frukost, lunch och middag. Klädkod: Casual

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Visa: Alla Destinationer Fartyg Kampanjer

Er du sikker på at du vil slette valgte cruise?

Dette innebærer at du må starte på nytt.

Nei, ikke slettJa

På grund av ett tekniskt fel i vårt bokningssystem kan det förekomma fel prisangivelser för singelbokningar. Vid eventuell bokning gäller det pris som anges på den bokningsbekräftelse du mottar på e-post efter genomförd bokning. Vi beklagar detta och arbetar på att åtgärda problemet. Kontakta vår kundservice för korrekta priser på telefon 0200 88 01 55 (måndag-fredag kl. 09.00-17.00)

;