arrow_drop_up

Mer om Celebrity Edge

Fakta om fartyget
  • Antal gäster: 3.373
  • Bruttotonn: 129 500
  • Första kryssning: 21 november 2018
  • Hemmahamn: Fort Lauderdale Florida
  • Längd: 306 m
  • Antal hytter: 1.467
  • Antal däck: 16 
The Spa

Vårt revolutionerande fartyg, Celebrity EdgeSM är designat för att ge dig närmare kontakt med havet och de fantastiska destinationer vi besöker. Det är därför också naturligt för oss att låta naturens avkopplande och revitaliserande element vara inspiration när vi skapade The Spa på Celebrity EdgeSM.

The Magic Carpet

”Den magiska mattan” är en gigantisk rörlig glasveranda som förflyttar sig mellan däck 2 och 16. Funktion och innehåll ändras och anpassas beroeden på vilket däck man befinner sig på. På däck 16 blir ”The Magic Carpet” en läcker specialrestaurang med panoramautsikt över havet. 

The Retreat

Privata och lyxiga ute- och inneområden, exklussivt för våra Suite Class gäster. Njut av sol och avkoppling på The Retrat Sun Deck, vår eleganta och luftiga utelounge med stilrena möbler, pool och bubbelbad. 

Soldäck ut mot havet

På Celebrity Edge introducerar vi det nya konceptet Resort Deck, ett poolområde där solstolarna istället vätter ut mot havet och relingen är av glas. Resort Deck bjuder på en spektakulär utsikt och en känsla av att komma närmare havet och resmålen.

Hytter och sviter

En nyhet på Celebrity Edge är Infinite Balkong. Genom att trycka på en knapp görs hela vardagsrummet om till balkong. På så sätt får hytten både fantastisk utsikt och flera funktioner i en. Dessutom kan vi erbjuda mer än dubbelt så många sviter samt hela 178 sammanhängande hytter. 

Ny teknologi

Med unik 3D teknologi har Celebrity Cruises designat ett av världens mest avancerade kryssningsfartyg. Gästerna ska bland annat kunna använda sina smarttelefoner som nyckelkort, till att slå av och på ljuset i hytten samt beställa allt från utflykter och yogatimmar till frukost på sängen.

Konst och design

Uteområdena pryds av extraordinär design och unika konstverk. Här finner man allt från vackra skulpturer till bubbelbad formade som martiniglas. Designen och teknologin ombord har som avsikt att ge gästerna en känsla av att komma närmare havet och resmålen. 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Visa: Alla Destinationer Fartyg Kampanjer

Er du sikker på at du vil slette valgte cruise?

Dette innebærer at du må starte på nytt.

Nei, ikke slettJa

På grund av ett tekniskt fel i vårt bokningssystem kan det förekomma fel prisangivelser för singelbokningar. Vid eventuell bokning gäller det pris som anges på den bokningsbekräftelse du mottar på e-post efter genomförd bokning. Vi beklagar detta och arbetar på att åtgärda problemet. Kontakta vår kundservice för korrekta priser på telefon 0200 88 01 55 (måndag-fredag kl. 09.00-17.00)

;